Έκανε αύξηση στήθους με μόλις 6 δολάρια!

By


Η 20χρονη Βρετανίδα Ντανιέλ Σίχαν , έκανε προσθετική στήθους με μόλις 4,5 ευρώ , δηλαδή λιγότερο από όσο κοστίζει ένα σουτιέν. Το wannabe μοντέλο κέρδισε αυτή την προσφορά σε..

..Βρετανική σελίδα δημοπρασιών. Κέρδισε ένα πακέτο “ultimate ­makeover” αξίας € 5800 με 3,9 λίρες αγγλίας/ $6.04. Ξόδεψε τα 4.700 ευρώ για το νέο της στήθος και τα υπόλοιπα για να ανανεώσει την ντουλάπα της, χρειάζεται άλλωστε και πολλά νέα σουτιέν!

Η Ντανιέλ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σε μια ιδιωτική κλινική στο Norwich της Αγγλίας ενισχύοντας το μέγεθος της από 34C σε 34E.

Δείτε.. το πριν και το μετά!

Η Ντανιέλ είπε: “Είναι πολύ καλύτερα από αυτά που μου έδωσε ο Θεός.”
“Είναι μια χαρά. Στην αρχή πονούσαν λίγο, αλλά αυτό είναι παρελθόν τώρα.”
Ο φίλος της, πετάει στα σύννεφα αλλά η μητέρα της, την βλέπει παράξενα..

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (Αξιολογήστε το άρθρο!)
Loading...

You may also like

3 Comments
  1. giannis 13 έτη ago
    Reply

    Άσε να ξέρω εγώ καλυτερα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να προτιμήσω το ψεύτικο,το πλαστικό το ακούνητο. Στο κάτω κάτω το πλαστικό ακριβώς ίδιο μπορεί να το έχει και ένα τραβέλι. Αν είναι έτσι πάς με τη “Στρέλλα” .
    Ενώ η κίνηση του φυσικού είναι το κάτι άλλο. Ασε που εμένα δεν με πειράζει καθόλου και το πολύ μικρό (γενικά το στύλ αθλητικό σώμα με μικρό στήθος και τουρλωτό κ0λ@αρ@κι)

    Και κάτι τελευταίο απο συζητήσεις με φίλους μου τα ποσοστά πρέπει να είναι 1 στους 10 να προτιμάνε το πλαστικό
    Οπότε κορίτσια όπως είπαμε είστε θεές και με λίγη προσοχή μπορείται να γίνεται κουκλάρες,δεν θέλουμε ψεύτικες

  2. Nstam 13 έτη ago
    Reply

    Κάνεις τεράστιο λάθος. Παίζει να είσαι ο 1 στους ΔΕΚΑ που πιστεύει αυτό το πράγμα.. Δεν είπα οτι δεν είναι ωραία τα μικρά απλά είπα PLASTIC is FANTASTIC! Δεν παει να το’χει και η κουτσή μαρία; Αδιαφορώ. Αν σου πάνε σου πάνε. ΤΕΛΟΣ! Btw αν πιάσεις ποτέ θα με θυμηθείς και θα δεις πόσο μικρή διαφορά έχουν 😉

  3. giannis 13 έτη ago
    Reply

    ok δέχομαι οτι γούστα είναι αυτά. Περι ορέξεως που λένε…
    Α και ναί έχω πιάσει για εμένα προσωπικά δεν υπάρχει σύγκριση,μεγάλη διαφορά στην υφή που το πλαστικο το νιώθεις όχι πλαστικό στην υφή αλλά ακούνητο αυτό με χαλάει. Σαν να είναι κολλημένα εκεί και με χαλάει πολύ η ιδέα οτι π,χ ένα τραβέλι μπορεί να έχει ακριβώς τα ίδια. Και εκεί που εγώ βλέπω τεράστια διαφορά είναι ειδικά σε συγκεκριμένες στάσεις. Ας μην πούμε περισσότερα διαβάζουν και παιδάκια

    *Το 1 στους 10 το είπα γιατί πραγματικά εγώ με όσους έχω μιλήσει αυτό είδα
    **Καλά τα boobs αλλά να σημειώσω ότι αν είχα να διαλέξω είμαι άνθρωπος της πίσω όψης

    Anyway δεν έχει σημασία, γούστα είναι αυτά και μαγκιά του του καθενός. Ίσα-ίσα καλύτερα που ο καθένας έχει τα δικά του να μη μαλώνουμε κιόλας!

Leave a Comment

Your email address will not be published.