Ηθικόν δίδαγμα.. Τα προφυλακτικά πάντα στο αμάξι!

By

Ο Αντρέας είναι πολύ ευτυχισμένος καθώς ετοιμάζεται να παντρευτεί με την Μαρία. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα, η 19χρονη αδερφή της Μαρίας.. ντύνεται συνέχεια προκλητικά και κοιτάζει λαίμαργα τον Αντρέα..

Κάποια μέρα λοιπόν, η μικρή αδερφή κάλεσε τον Αντρέα να πάει στο σπίτι της να δει τις γαμήλιες προσκλήσεις.. η νεαρή του εξομολογείται τον έρωτά της και ότι δεν μπορεί να τον ξεπεράσει. Του λέει πως θέλει να του δοθεί έστω μια φορά πριν παντρευτεί την μεγάλη αδερφή της, ο Αντρεάς σοκαρίστηκε και δεν μπορούσε να βγάλει λέξη.

Η μικρή του είπε “Ανεβαίνω πάνω και σε περιμένω..”, ενώ ανέβαινε την σκάλα που οδηγούσε στο υπνοδωμάτιο..

Ο Αντρέας είχε μείνει κάγκελο και την κοιτούσε να ανεβαίνει με το προκλητικό περπάτημα της, τότε αυτή γύρισε και του είπε ”μην με κάνεις να περιμένω..”
Ο Αντρέας το σκέφτεται για μια στιγμή.. και αμέσως ανοίγει την εξώπορτα, βγαίνει έξω βιαστικά και προς μεγάλη του έκπληξη βλέπει όλη την οικογένεια της Μαρίας να τον χειροκροτάνε φανερά συγκινημένοι, να τον αγκαλιάζουν και να του λένε “”Είμαστε πολύ ευτυχείς που πέρασες την δοκιμασία. Δεν θα μπορούσαμε να βρούμε καλύτερο άντρα για την κόρη μας. Καλώς ήρθες στην οικογένεια μας. ”

Ηθικόν δίδαγμα: Τα προφυλακτικά πάντα στο αμάξι!!

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (5,00 / 5 από 1 αξιολογήσεις)
Loading...

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.