Your dream = Tough fight

By

Dream-Road-follow
Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, διαφορετικός από τους άλλους. Έχει τα δικά του όνειρα, τους δικούς του στόχους και σύμφωνα με αυτά πρέπει να ζήσει..

Κανείς δεν λέει πως είναι εύκολο να ακολουθείς τα όνειρα σου, υπάρχουν δυσκολίες και σίγουρα κάποια στιγμή θα είσαι έτοιμος να τα παρατήσεις. Όμως το μυστικό βρίσκεται εδώ, όσες φορές και αν πέφτεις τόσες φορές πρέπει να σηκώνεσαι και να γίνεσαι πιο δυνατός και να μαθαίνεις από τη ζωή. Ο κόσμος έξω είναι σκληρός, και θα βρεθούν ορισμένοι που θα σου πουν δεν θα τα καταφέρεις, εκεί πρέπει να είσαι ακόμα πιο δυνατός και να τους αποδείξεις πως έχουν λάθος.

Τα όνειρα που εμείς θέτουμε, όσο μακρινά και αν φαίνονται, πρέπει μέρα με την μέρα να τα πλησιάζουμε. Ένας άνθρωπος χωρίς όνειρα είναι ένας κενός άνθρωπος, μπορεί ακόμα να υπάρχουν κάποια άτομα τα οποία νομίζουν πως δεν έχουν όνειρα ή να ντρέπονται να τα αποκαλύψουν. Δεν υπάρχει όμως ντροπή γιατί τα όνειρα είναι η ζωή σου, η δύναμη σου που σε ξυπνάει και σου φωνάζει “ακόλουθα τα όνειρα σου και ρίσκαρε για αυτά”.

Σηκωθείτε τώρα, βγείτε εκεί έξω και πάρτε ρίσκα και μην φοβηθείτε την αποτυχία. Πάρα πολλοί άνθρωποι απλά ζουν μόνο για να υπάρχουν και σταματάνε να πιέζουν τον εαυτό τους, σταματάνε να νοιάζονται για τον εαυτό τους και απλά υπάρχουν περιμένοντας το τέλος. Περάστε πιο πολύ χρόνο με το εγώ σας, βρες ποιος είσαι. Μόλις καταλάβεις πως είσαι μοναδικός τότε είσαι σε καλό δρόμο.

Μπορεί να απογοητευτείς αν αποτύχεις αλλά θα είσαι καταδικασμένος αν δεν προσπαθήσεις (Beverly Sills).

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (Αξιολογήστε το άρθρο!)
Loading...

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.