Τι θέλουν οι γυναίκες – Το μεγάλο αναπάντητο ερώτημα

By

sexy-girl-question-woman-what-woman-want1
Τι θέλει μια γυναίκα .. ? Ιδού η απορία …μια ερώτηση που βασανίζει τους άντρες εδώ και πολλά χρόνια .. και τελικά ακόμα δεν μπορεί να δοθεί μια πειστική απάντηση . Μπορεί η τεχνολογία να σημείωσε αλαματώδη πρόοδο αλλά δεν μπορεί να απαντήσει σε αυτό το απλό ερώτημα …

Όλοι ξέρουμε ότι οι γυναίκες από την φύση τους , αποτελούν τα πιο περίεργα και απρόβλεπτα όντα . (Ούτε εγώ μπορώ να τις ψυχολογήσω μερικές φορές! χα) .
Κάποιες φορές είναι ευχαριστημένες όταν κάνεις όλα τα χατίρια τους αλλά όχι για πολύ , προσωρινά μέχρι να το βαρεθούν . Προσπαθείς να τις φτύσεις , κάνεις τα γνωστά κόλπα ζήλιας και αυτές κολλάνε , τρελαίνονται και μόνο στην σκέψη ότι κάποια άλλη πήρε την θέση τους , όλα αυτά μέχρι να καταλάβουν ότι συνεχίζεις να είσαι θύμα τους .
Τις κάνεις ένα μπάνιο αλλάζοντας συνέχεια το νέρο από κρύο σε ζεστό και από ζεστό σε κρύο και αυτές παίζουν το παιχνίδι . Δεν τους άρεσει όμως μόνο το ζεστό ούτε το χλιαρό , η αλλαγή κάνει την διαφορά !

Υπάρχουν γυναίκες που διψάνε για χρήμα , για αγάπες και έρωτες ή για ατελείωτο σεξ . Ναι αλλά αυτό δεν είναι ποτέ , κάτι στάνταρ .. δηλαδή από την μια θέλουν σεξ , από την άλλη όχι . Αυτό είναι το σωστό timing , που λέμε !
Άντε επειδή με τα χρόνια μεγαλώνει η εμειρία .. και ξέρεις τι και πότε το θέλει η γυναία , το ξεπερνάς αυτό το εμπόδιο και καταλαβαίνεις τι θα πει σωστό timing , έλα όμως που οι απρόβλεπτες γυναίκες άλλα λένε άλλα δείχνουν και άλλα εννοούν .
Τώρα θα μου πείτε .. μήπως και αυτές δεν ξέρουν τι θέλουν , τελικά ???

Εμμ… ποιός ξέρει τότε ?

Βοηθήστε μας και εσείς στο μεγάλο αυτό ερώτημα …

Τι θέλουν τελικά οι γυναίκες .. από τους άντρες ?

Κορίτσια .. πείτε μας να ξέρουμε!!

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (Αξιολογήστε το άρθρο!)
Loading...

You may also like

6 Comments
  1. Antonis 13 έτη ago
    Reply

    Ασε ρε ψωνάρα, γιατί εσύ δεν έχεις φάει ποτέ Χ από γκόμενο?
    Εννοείται ότι δεν ξέρετε τι θέλετε. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ το παραδέχεστε ότι δεν ξέρετε τι θέλετε. Πόσες φορές έχει τύχει να φασώσετε κάποιον και μετά να σας ψαχνει στο τηλ και να κάνετε ότι δεν τον ξέρετε? Άπειρες! Και να του λέτε ένα σωρό καραγκιοζιλίκια του στυλ “Ξερεις εγινε βιαστικα” , “Ξερεις δεν εισαι αυτος που ψαχνω” κτλ. Αντίθετα ο άντρας ξερει τι θελει. Θελει sex! Κι αμα τον ρωτησετε τι μερος του λογου ειναι θα σας πει “Θελω να περναω καλα” ή “Την έχω ζήσει την ζωή μου και δεν μου αρέσει να παίζω”. Αντρίκια και ξεκάθαρα πράγματα! Οχι…”γυναικουλίστικα”. Το πιάσατε τώρα?

  2. βαγγελης 13 έτη ago
    Reply

    χαιρετε καταρχας!

    Βρισκομαι στην ηλικια των 17 ετων και εστω με τις λιγες εμπειριες που εχω μπορω να επιβεβαιωσω 1 πραγμα!

    οι γυναικες ειναι αληθεια πως δεν ξερουν τι θελουν..το θεμα ειναι τι κανουμε εμεις γι αυτο…οποτε σε τελευταια αναλυση προτεινω να δοκιμασετε να κανετε λιγο απο ολα…γιατι κακα τα ψεματα δεν ζουμε χωρις αυτες…ΑΡΑ! θα πρεπει να ενισχυσουμε τον χαρακτηρα μας με διαφορα χαρακτηριστικα ωστε να συνδιαζουμε οσα μπορουμε περισσοτερα και να επιβιωνουμε ανεξαρτητα την φαση που βρισκομαστε μαζι τους!

  3. Στεφανία 12 έτη ago
    Reply

    για να είμαστε σωστοι, μερικά κορίτσια, οντως δεν ξερουν τι θέλουν… αλλά δεν είναι όλες έτσι… πολύ σπάνια θα βρείς κορίτσι να σου πει “ξερεις κάτι? αυτο κι αυτο θέλω”!
    για εσας ειν λίγο εκνευριστικό αυτο αλλά εμάς μας φαίνεται χαριτωμένο… :))

  4. Α΄ΛΣΚΔΦΞ 12 έτη ago
    Reply

    Μη βάζετε όλες τις γυναίκες στο ίδιο τσουβάλι! Δεν είμαστε όλες ίδιες όπως δεν είναι ίδιοι όλοι οι άντρες! Μη βγάζετε λοιπόν γενικεύσεις !

  5. mixalhs 12 έτη ago
    Reply

    στηριζω απολυτα το αντρικο μερος ,δεν ξερετε τι θελετε,στην αρχη μασ στελνετε κατι μηνυματα οπως οσο περναει ο καιρος αισθανομαι πολλα για σενα,η τα ονειρα που σε συντροφεουν να ειναι το ιδιο υπεροχα με εσενα ή αποψε ο θεος να σε χαρισει τα πιο γλυκα ονειρα να παρει αυτα που σε δικαζουν και να σε στειλει μασ λετε εμενα στον υπνο σου για να σε πω την πιο γλυκια καληνυχτα ειναι ερωτικα λογια αυτα η δεν ειναι?αντικειμενικα ομως και μετα οταν παμε να κανουμε κινηση μας λετε αα ημουν μπερδεμενη οταν στα ελεγα ειστε σκ..φες με αυτη την συμπεριφορα η δεν ειστε?

  6. Theodora 10 έτη ago
    Reply

    πείτε πειτε κοριτσια…μπραβο ρεε πολυ ωραιες…ντροπιαζεται καθε θυλικο…λοιπον ναι εχεται πολυ δικειο αγορακια μου γλυκα..απολυτο …αλλα εσεις τα κοριτσακια που λετε δεν ειναι ολες ιδιες…ολες ιδιες ειναι ..ακομη και να μην το παραδεχεστε ….καθε αγορι μπορει να βρει το καθε ιδανικο κοριτσι …καθε κοριτσι εχει το δικο του τροπο …και δν λεγεται διαφορετικοοο…εμμμ υπαρχει κοριτσι ερωτικο,,αγριοο…επιθητικοο…κ.τ.λ.π …

Leave a Comment

Your email address will not be published.