Κομψό μπιλιάρδο από γυαλί

By

billiardo_billiard

Αν σας αρέσει το μπιλιάρδο και ψάχνετε να αγοράσετε ένα για προσωπική χρήση , υπάρχουν πολλές επιλογές κοντά στην πραγματικότητα. Αυτό εδώ όμως δεν το έχετε ξαναδεί , θα σας καταπλήξει ! Το G1 Glass είναι ένα κορυφαίο τραπέζι για μπιλιάρδο , πολύ κομψό και διακοσμητικό για το σπίτι σας.Έχει σχεδιαστεί από την Nottage , μια εταιρία σχεδιασμού με έδρα την Αυστραλία. Συνδυάζει σύγχρονη τεχνολογία και styling και δημιουργεί ένα chic μπιλιάρδο που θα απολαμβάνετε ατελείωτες ώρες το ακριβό σας hobby. Έρχεται με μια κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία από διαφανή επιφάνεια ρητίνης, που ονομάζεται Vitrik.

Είναι σχεδόν όπως και το κανονικό τραπέζι αλλά είναι αποτελείτε μόνο από γυαλί. Δεν υπάρχει διαφορά σε σχέση με τα συνηθισμένα τραπέζια μπιλιάρδου. Παίζοντας με το G1 Glass , έχετε την αίσθηση ότι οι μπάλες βρίσκονται στον αέρα και κινούνται, αφού αυτός ήταν ο στόχος των σχεδιαστών. Το μοναδικό γυάλινο μπιλιάρδο έχει ένα σύγχρονο μεταλλικό πλαίσιο και ολοκληρωμένο μηχανισμό επιστροφής μπάλων.

Το μπιλιάρδο είναι αρκετά ακριβό και κοστίζει κάτι λογότερο από 20.000 ευρώ. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά άλλα τραπέζια μπιλιάρδου με μεγαλύτερο κόστος. Και αν σκεφτούμε ότι στα περισσότερα μαγαζιά , μια ώρα παιχνιδιού κοστίζει 8 ευρώ , φτάνουμε στο αποτέλεσμα ότι το μπιλιάρδο είναι ένα ακριβό χόμπι , ειδικά αν παίζετε συχνά μπιλιάρδο !

27

30

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (Αξιολογήστε το άρθρο!)
Loading...

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.