• Επώνυμα brands σε τιμές outlet: Golden Brands , Brandsgalaxy
 • Προσφορές Pizza Fan + 5% online Bonus
 • Οι 13 νόμοι της γκαντεμιάς

  mitsotakis-gademis
  Με κυνηγάει η γκαντεμιά και ως ειδικός επί του θέματος σκέφτηκα να δημοσιεύσω αυτό το άρθρο , το αφιερώνω σε όσους νιώθουν ότι τους κυνηγάνε οι κακοτυχίες που δεν παίζει να συμβούν σε άλλους…

  1. Ο νόμος του τηλεφώνου: Όταν καλείς, λάθος αριθμό ποτέ δεν είναι απασχολημένο.

  2. Ο νόμος της μηχανικής επιδιόρθωσης: Μόλις τα χέρια σου γεμίσουν με γράσο ή άλλο υλικό που λερώνει, θα σε πιάσει φαγούρα στη μύτη ή κάπου άλλου.

  3. Ο νόμος του εργαστηρίου: Οποιοδήποτε αντικείμενο και αν πέσει, θα κυλήσει προς το λιγότερο προσιτό για εσένα μέρος.

  4. Ο νόμος του λεωφορείου: Όταν είσαι στη στάση αρκετή ώρα και αποφασίσεις και ανάψεις τσιγάρο, τότε θα έρθει το λεωφορείο.

  5. Ο νόμος του τσιγάρου: Μόλις ανάψεις τσιγάρο, θα προκύψει κάτι που πρέπει να κάνεις, μέχρι το τσιγάρο να καεί από μόνο του.

  6. Ο νόμος του άλλοθι: Εάν πεις ψέματα στη δουλειά, ότι άργησες επειδή π.χ. έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου, την επόμενη μέρα το λάστιχο θασκάσει πραγματικά.

  7. Ο νόμος του αφρόλουτρου: Μόλις βυθιστείς στην μπανιέρα και έχεις χαλαρώσει, θα χτυπήσει το τηλέφωνο.

  8. Ο νόμος της συνάντησης: Η πιθανότητα να συναντήσεις κάποιον που ξέρεις, αυξάνεται όταν είσαι με κάποιον που δεν θέλεις να σας δουν μαζί.

  9. Ο νόμος του αποτελέσματος: Όταν ένα μηχάνημα δεν δουλεύει και προσπαθήσεις να το αποδείξεις στον ειδικό που έχει έρθει να το φτιάξει,τότε θα δουλέψει.

  10. Ο νόμος του θεάτρου: Τα άτομα που έχουν θέσεις όσο πιο μακριά γίνεται από το διάδρομο, φτάνουν πάντα τελευταίοι.

  11. Ο νόμος του καφέ: Μόλις φτιάξεις ζεστό καφέ στη δουλειά, το αφεντικό θα σου ζητήσει να κάνεις μια δουλειά που θα διαρκέσει ακριβώς μέχρι να κρυώσει ο καφές.

  12. Ο νόμος της σειράς: Αν περιμένεις σε σειρά και αποφασίσεις να πας στη δίπλα που κινείται πιο γρήγορα, είναι αποδεδειγμένο ότι αυτή που άφησες θα αρχίσει να κινείται πιο γρήγορα.

  13. Ο νόμος του συγχρονισμού: παίρνεις τηλέφωνο τον φίλο σου αλλά κατά λάθος στο κλείνει στα μούτρα, οπότε σε παίρνει αυτός αλλά ταυτόχρονα τον ξανα καλείς και εσύ και λέει ότι είνα κατειλημένο , το κλείνεις περιμένεις λίγο και ξαναπαίρνεις αλλά την ίδια στιγμή σε παίρνει και ο φίλος σου και του λέει ότι το κατειλημένο… και συνεχίζεται το ίδιο μέχρι να σπάσουν τα νεύρα σου!!

  Pswnio.gr – Αλλά να ξέρετε ότι : Τίποτα δεν είναι χειρότερο αν δεν έχει συμβεί!


  Δείτε επίσης:

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *