Εναλακτικοί προορισμοί σε περίοδο οικονομικής κρίσης

By


Μάλιστα!! Το καλοκαίρι έχει φτάσει και οι περισσότεροι από εμάς ονειρευόμαστε παραλίες, ξαπλώστρες και μια θαλασσα να αράξουμε και να χαλαρώσουμε..

Έχουμε αρχίσει τις αναζητήσεις μας, ποιο μέρος θα μπορούσε να μας διαθέσει όλα αυτά που χρειαζόμαστε για ένα καλοκαίρι έτσι όπως ο καθένας μας, το φαντάζεται..

Όμως η οικονομική κρίση δεν μας αφήνει και παρα πολλές επιλογές.. τα καβούρια έχουν μπει μέσα στα μπατζάκια μας και με την πρώτη ευκαιρία μας δαγκώνουν και εμείς φυσικά πονάμε.
Εδώ όμως επεμβαίνουμε εμείς και δίνουμε μια διαφορετική λύση, για εναλακτικούς προορισμούς που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τους κλασικούς που τόσα χρόνια ακούμε..

-KOUTSOUPIA,LARISSA
Ένα τοπίο γεμάτο πράσινο, μια παραλία που το συνώνυμο της παρθένας θα ταίριαζε απόλυτα, Beach Bars (NHSI,GUALOS) κάνουν τις νύκτες πιο ελκυστικές με θέα την θάλασσα. Ενοικιαζόμενα δωμάτια σε πολύ χαμηλές τιμές (ΚΑΝDI ROOMS,K.A) με πολύ καλό εξοπλισμο και με πανοραμική θέα του θερέτρου, η ” ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑ” είναι ένας προορισμός που θα πρότεινα ανεπυφύλακτα σε αυτούς που αυτό το καλοκαίρι θέλουν να ξεφύγουν από τα τετριμμένα.. Alternative διακοπές με άρωμα Αιγαίου..
Σας παραθέτουμε κάποιες φωτογραφίες που θα σας δώσουν μια εικόνα των παραπάνω..

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (Αξιολογήστε το άρθρο!)
Loading...

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.