Είδη φιλιών.. δοκιμάστε τα!

By


Τα φιλιά είναι ο πιο απλή πράξη ρομαντισμού! Όσο πιο αισθησιακό είναι ένα φιλί, τόσο πιο πολύ μας ανάβει. Τα φιλιά είναι υπέροχα και υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη φιλιών. Δείτε παρακάτω μια ποικιλία από φιλιά, αν σας εξάψουν την φαντασία, δοκιμάστε τα..

Πεταχτό: βιαστικά ακουμπάμε τα χείλη . Αν και τις περισσότερες φορές καταλήγουμε στη μύτη.

Γαλλικό Φιλί: τα χείλη ακουμπάνε , το στόμα ανοίγει και εξερευνούμε ο ένας τον άλλον με τη γλώσσα .

Φιλί – Πεταλούδα: Πλησιάζετε τα πρόσωπα μέχρι να ακουμπήσουν οι βλεφαρίδες, τις ανοιγοκλείνετε συνεχώς μέχρι να πετάξετε στον αέρα. Αν το κάνετε καλά, η αίσθηση ότι έχετε φτερά και πετάτε θα ταιριάζει με το φτερούγισμα της καρδιάς σας .

Φιλί στο μάγουλο, για πρώτο ραντεβού είναι ότι πρέπει: ένα απαλό, ευγενικό φιλί ακουμπώντας ελαφρά τους ώμους του άλλου προσώπου, “βουρτσίζουμε” απαλά τα χείλη στο μάγουλο.

Φιλί Διακόπτης: φιλήστε το άνω χείλος του συντρόφου σας ενώ αυτός φιλάει το κάτω χείλος.

Πιπιλιά: στόχος δεν είναι να ρουφήξετε το αίμα του συντρόφου σας αλλά να αφήσετε ένα σημαδί ώστε την επόμενη μέρα να θυμάται πως όλο αυτό δεν ήταν όνειρο (μη πέσετε τόσο χαμηλά και το κάνετε από ζήλια, θέλωντας να την σφραγίσετε)

Μετωπικό φιλί: Ένα μητρικό φιλί ή το όχι πια σεξ, μόνο φίλοι.

Λοβο-φιλί: Ρουφάτε απαλά το λοβό του αυτιού και τον πιπιλάτε χωρίς αγενείς θορύβους, γιατί θα την/τον κουφάνετε!

Φιλί – Λιώσιμο: Πειραματιστείτε και διασκεδάστε με αυτό το φιλί . Βάλτε ένα μικρό κομμάτι πάγου στο στόμα σας και ανταλλάξτε το στόμα με στόμα, με τη βοήθεια της γλώσσας. Είναι ένα ερωτικό και αισθησιακό φιλί, ότι πρέπει για καλοκαίρι.

Μακαρονάτο φιλί: παίρνετε ένα μακαρόνι και το κρατάτε με τα χείλη σας , δίνετε την άλλη άκρη στο σύντροφο σας και ρουφήξτε ταυτόχρονα, μέχρι να πλακωθείτε για το ποιος θα φάει καλύτερα..

Ζεστό και κρύο φιλί: γλείψτε τα χείλη΄της για να γίνουν καυτά και έπειτα φυσήξτε απαλά (δεν ανάβουμε φωτιά.. φυσάμε απαλά) . Όλο αυτό θα την κάνει να νιώσει μια σεξουαλική έκρηξη .

Φιλί στο λαιμό: ροκανίστε απλά πάνω-κάτω το λαιμό του συντρόφου σας και τελειώστε με ένα φιλί στα χείλη.

Δαγκωτό φιλί: είναι ένα φιλί πάθους. Δαγκώστε τα χείλη και το λαιμό αλλά μην είστε άγριοι, μπορεί να την πληγώσετε.

Κρυφό φιλί: πάτε από πίσω της, αγκαλιάστε την ώστε να ξαφνιαστεί και φιλήστε την στον ώμο. Έτσι θα της δείξετε πόσο την αγαπάτε..

Υγρό φιλί: πιείτε λίγο από το αγαπημένο σας ποτό κρατώντας την γεύση του στα χείλη σας , φιλήστε τον σύντροφο σας και να είστε σίγουροι ότι θα το απολαύσει.

Ψιθυριστό φιλί: ψιθύρισε γλυκά ακαταλαβίστικα λόγια στο αυτί του συντόφου σας, αν και δεν θα βγάλει νόημα θα ερεθιστεί από το ερωτική σας διάθεση.

Γελαστό φιλί: είναι το αγαπημένο μου . Λέτε κάτι αστείο και φιλάτε ενώ ταυτόχρονα γελάτε.. παίξτε με τα χείλη και διασκεδάστε το!

Φιλί αλα σκούπα: καθώς φιλάτε με ανοιχτό το στόμα, ρουφήξτε απλά σαν να ρουφάτε τον αέρα από το στόμα του συντρόφου σας. Αυτό είναι ένα παιχνιδιάρικο φιλί.

Φιλί ξυπνητήρι: καθώς ο σύντροφος σας δεν έχει καλά-καλά ξυπνήσει αρχίστε να φιλάτε με πολλά γλυκά φιλάκια στα μάγουλα μέχρι να φτάσετε στα χείλη. Σίγουρα είναι ο πιο γλυκός τρόπος για ένα ευχάριστο ξύπνημα..

Προσοχή!! Αν δεν είστε αρκετά προχωρημένοι στα φιλιά.. περάστε μια βόλτα από το πρώτο μάθημα για τα φιλιά.

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (3,75 / 5 από 4 αξιολογήσεις)
Loading...

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.